Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "крст"

Свет

Неверојатна и несекојдневна случка доаѓа од Лондон која ја шокираше јавноста. Едно лице се обиде да го отстрани крстот од Баптистичката црква „Чедвел Харт“ во областа Ромфорд, која административно и припаѓа на...