Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "корна"

Македонија

Нови 145 случаи со Ковид-19 од 1.772 тестирања беа евидентирани во вчерашниот извештај на Министерството за здравство за изминати 24 часа. Починати се двајца...