Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Кнаус"

Македонија

Гералд Кнаус од Европската иницијатива за стабилност, реагираше на Твитер на вчерашната изјава на министерката за надворешни на Бугарија, Екатерина Захариева дека С.Македонија треба...