Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Карло Ромео"

Македонија

Денеска во Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски оствари средба со амбасадорот на Италијанската Република Н.Е....