Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Караџовски"

Македонија

Претседателот на Комисијата за заразни болести Жарко Караџовски изјави дека во просек 80 отсто од сите регистрирани случаи со Ковид-19 се асимптоматски или се со...