Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Илија Колев"

Македонија

Минатата недела испративме барање до МОН, Министерство за финансии И Влада за субвениционирање на сите дополнителни трошоци, со кои студентите се соочуваат во текот...