Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Игор дурловски"

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ официјално потврди дека го почитува личниот став на Игор Дурловски да се повлече од Собранието, со напомена дека тој останува стратешки соработник на претседателот Мискоски....

Македонија

Носителот во петтата изборна единица на ВМРО-ДПМНЕ и пратеник Игор Дурловски поднесе оставка од пратеничката позиција. Оставката ја објави на својот профил на Фејсбук....