Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Иванка Василевска"

Македонија

Пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Иванка Василевска на својот Фејсбук профил објави дека се чуствува загрижено заради тоа што власта сметала дека превод на...