Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "загуба"

Свет

Американците изгубиле 145 милиони долари поради измами поврзани со Ковид-19, според податоците на Федералната комисија за трговија. Потрошувачите поднеле повеќе од 205.000 жалби од почетокот...