Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Завод за статистика"

Македонија

Трошоците за живот континуирано растат според податоците на Државниот завод за статистика. Имено, според последниот извештај на ДЗС индексот на трошоците за живот за...