Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Жеровјане"

Македонија

Денеска министерот Оливер Спасовски, заедно со заменик на  министерот Назим Буши, директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, заменик директорот на БЈБ Ариф...