Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "желба"

Свет

Во пустината во автономниот регион Внатрешна Монголија во северна Кина Една 67-годишна жена за 12 години засадила повеќе од 2 милиони дрвја за да ја...