Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Жарко Караџовски"

Македонија

Претседателот на Комисијата за заразни болести д-р Жарко Караџовски е позитивен на коронавирусот и со неговата сопруга остануваат дома во изолација. Министерството за здравство...