Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Енвер Малиќи"

Македонија

Заменик- градоначалникот на Град Скопје, Енвер Малиќи, починал утринава од компликации од Ковид-19. Десет дена се лекувал на Клиниката за инфективни болести во Скопје,...