Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Елиас Даје"

Свет

Елиас Даје, новинар на Радио Слободна Европа, беше убиен во четвртокот во авганистанската провинција Хелмад како резултат на бомба поставена на неговиот автомобил. Омер...