Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "евн"

Македонија

Синоќа во Клан Македонија имаше дебата за зголемување на електричната енергија, како и зголемување на 7,4% електрична енергија за домаќинствата. Меѓу гостите во дебатата...

Македонија

Граѓаните да ја користат можноста за само-отчитување на броилата со цел да плаќаат реална цена на електричната енергија, истакна Марко Бислимоски, претседател на Регулаторната...

Македонија

Почна од пред министерството за правда, од таму со кратка поворка, маршот заврши пред регулаторна. Протестниот марш во организација на Христијан Мицкоски траеше релативно...