Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "дувло"

Македонија

Поранешната министерка за култура Ганка Самоилова-Цветанова од редовите на ВМРО-ДПМНЕ од неодамна е поставена за координатор на лажните партиски профили по социјалните мрежи (ботови)...