Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "ДСЗИ"

Македонија

За младите лица кои ја губат битката со коронавирусот  ДСЗИ иницира вонредни инспекциски надзори. Како што беше соопштено досега се иницирани 25  вонредни инспекциски...