Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Драган даниловски"

Македонија

Eпидемиологот Драган Даниловски се плаши дека претстојните слави ќе донесат епидемиолошки ризици. Даниловски вели  дека народот кај нас во просек исто како и во...