Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Дојче веле"

Македонија

Се силат пред огледало за да ја сокријат немоќта, безидејноста и брзоплетоста, па збунети, извикувајќи да живее Заев, сфаќаат дека ни на тоа веќе...