Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Дејан Миличевиќ"

Забава

Модниот фотограф  и режисер Дејан Миличевиќ успеа да влезе во облека стара 19 години, откако изгуби голем број на килограми после операцијата на желудникот. – Влегов во гардероба од 2001 година –...