Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Демократија"

Македонија

По повод 15 Септември – Меѓународниот ден на демократијата, претседателот Стево Пендаровски упати порака во која ги охрабрува граѓаните, особено младите, да бидат активни...