Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Г.г Стефан"

Македонија

Aрхиепископот охридски и македонски г.г. Стефан во божикното обраќање по повод претстојниот празник Рождество Христово – Божик, истакна дека пандемијата е доказ за тоа колку...