Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Гранд Продукција"

Забава

Против Гранд продукција, со правен застапник Александар Саша Поповиќ и сопственикот на „Јунајтед Медија“, поденсена е тужба во која се бараат 9.000.000 евра, јавуваат српските медиуми. Тужбата е поднесена од Саша...

Забава

Еден од најмоќните и најбогатите луѓе во соседството, директорот на Гранд продукција Саша Поповиќ не само што има милиони, туку има направено и еден...