Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Георгина"

Забава

Девојката на Кристијано Роналдо, неверојатната Георгина Родригез секојдневно на социјалните мрежи привлекува големо внимание. Георгина постојано ја разгорува фантазијата на припадниците на посилниот пол...

Забава

Партнерката на Кристијано Роналдо е една од најкоментираните жени во целиот свет, за фактот дека е многу слатка и привлечна. Георгина иако е мајка...