Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "вмродпмне"

Македонија

Дел од звучните имиња кои се појавија на прес конференцијата се Марина Кавракова, претседател на Унија на жени на ГК Скопје на ВМРО-ДПМНЕ, екс-градоначалникот на...