Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Владо Бучковски"

Македонија

Поранешниот премиер и министер, Владо Бучковски, ќе биде специјален претставник на македонската Влада за Бугарија, откако Владата предмалку го именува Бучковски на оваа позиција,...