Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "видео"

Свет

Двајца белгиски командири на федералната полиција поднесоа оставки откако во јавноста се појави скандалозно видео од просторија за притвор на аеродромот „Шарлерои“ од февруари...