Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Бојо Андрески"

Македонија

По кратко боледување, и сериозни компликации во последните денови, вечерва почина професор доктор Бојо Андрески, основач и сопственик на првиот приватен Универзитет во Република...