Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Борис Тадиќ"

Балкан

Борис Тадиќ, лидер на Социјалдемократската партија и поранешен претседател на Србија, објави дека е позитивен на вирусот корона. „И на овој начин, ги информирам...