Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Богдановиќ"

Македонија

Имавме минимален број на гости на нашата свадбена веселба, рече градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ откако денеска актуелниот министер за здравство Венко Филипче...