Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Анита Мучај-Харадинај"

Балкан

Новинарката Анита Мучај-Харадинај, која е и сопругата на Рамуш Харадинај, првпат реагираше после веста дека поранешниот премиер ја претепал. Косовските медиуми пишува дека Анита...