Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Александар Јосифовск"

Забава

Во последната емисија на едно од најпознатите регионални музички шоуа „Ѕвездите на Гранд“, настапуваа кандидатите од државите на екс Југославија. Така, во саботното издание...