Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Александар Сале Цветковиќ"

Забава

Пекачот и фронтмен на „Тропико бенд“, Александар Сале Цветковиќ во српска емисија денеска раскажаза своето искуство со коронавирусот, кој го прележа неодамна. Бев тажен...