Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Александар Михајловски"

Македонија

Пред три месеци, на 13 Август, Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски организираше марш до претседателската резиденција каде што заедно со пратеничката група на Коалицијата...