Connect with us

Hi, what are you looking for?

Медиа Едитор

Балкан

Во Србија за разлика од Македонија , учебната година почна навреме. Се организира под посебни услови поради епидемиолошката состојба, со помалку ученици во училница...

Балкан

Во албанското приморско гратче Ксамил непознати лица го запалиле грчкото знаме. Во видео објавено на социјалните мрежи се гледаат три вооружени и маскирани лица,...

Балкан

Црногорскиот претседател и лидер на ДПС, Мило Ѓукановиќ, го призна поразот на изборите во неделата. Имено, Ѓукановиќ рече дека, кога станува збор за конституирање на нова...

Македонија

Градоначалникот на Крива Паланка, Борјанчо Мицевски, објави дека е позитивен на корона вирус. Почитувани пријатели, роднини и сограѓани, ве информирам дека по појавата на...