Connect with us

Hi, what are you looking for?

Медиа Едитор

Свет

Увозот на работна сила од Западен Балкан имал позитивно влијание врз германскиот пазар на трудот, според истражувањето спроведено од Институтот за истражување на пазарот...

Македонија

Екс вицепремиерот за евроинтеграции од периодот 2008–2011 и екс амбасадор во САД, Васко Наумовски продолжува со објавување на шифрирани пораки преку својот фејсбук профил...

Забава

Спротивностите се привлекуваат е изрека која сите ја знаеме. Практично, тоа е главната приказна во повеќето романтични книги и филмови, луѓе кои немаат ништо заедничко, се заљубуваат и живеат среќно....

Свет

Градот Берлин денеска забрани неколку протести насочени против мерките за борба против ширењето на коронавирусот, планирани за овој викенд. Може да се очекува дека...