21.8 C
Skopje
понеделник, јуни 10, 2024

Какво значење имаат вашите СОНИШТА – ЕВЕ ГО ОДГОВОРОТ

Откријте што ви кажуваат соништата.

Соништата во кои најчесто се „гледаат“ луѓето кои не се живи, најчесто се присутни кај оние луѓе кои неодамна останаа без некои блиски или сакани и со потребата да се „надминат“ тагата и осаменоста во сонот. во реалноста честопати потиснува или негира.

Да сонувате да видите во сон блиска личност која неодамна почина

Тоа значи дека или сте сеуште во голема тага и не сте се помириле со загубата, или значи, според некои други толкувања, потреба да запалите свеќа за некој што починал или да го посетите неговиот гроб, и поради сопствениот потсвесен страв ќе заборавите дека личноста што ја сакавте затоа што веќе не е жив.

Да сонувате да разговарате во сон со починато лице кое ви било познато или драго во пресрет

Ова може да се толкува како ваши сеќавања на сите негови добри дела, точни совети и добри желби што тој секогаш ги имал за вас, или како симбол на нов пријател или познаник кога ќе стекнете јавно и кој ќе биде одличен во некои ситуации и проблеми. помош и вашиот вистински „ангел чувар“.

Сонувате дека разговарате со починатиот кога не сте го познавале

Може да симболизира дека ќе бидете сведоци на големи промени и настани што ќе влијаат на други луѓе и кои нема да влијаат директно или индиректно на вашиот живот или да ве загрозат и попречат на кој било начин.

Да сонувате дека некоја починато лице пее во вашиот сон

Ова е симбол дека во реалноста се соочувате со некои големи проблеми поврзани со работниот или емотивниот живот, и дека може да се разболите или дека може да ве погоди голема несреќа или попреченост и загуба на живот.

Да сонувате како мртва личност плаче во сонот

Тоа ја претставува вашата вознемиреност што е поврзана со нечија вистинска болест или проблем, кој не знаете како да го решите и имате желба да и помогнете на тоа лице од срце.

Да сонувате дека некој што е мртов оживува

Претпоставува нечиј гнев или тага што сте го заборавиле и потреба или очекување да одите во црква или на неговиот гроб во јавност, да оддадете почит и искрено да се молите за мир и „мир на неговата душа“.

Да сонувате дека мртва личност во сон ве поканува да одите со него во „другиот свет“

Во реалноста, таков сон е симбол на големи претстојни проблеми, несреќи или проблеми што ве очекуваат, како и можни многу сериозни болести или опасни по живот несреќи.

Да сонувате дека во сон плачете за некој кој одамна починал

Во реалноста, тоа симболизира некои многу важни животни промени што треба да ги очекувате, а кои обично се добри за вас и кои ќе ви донесат голема радост и среќа.

Да сонувам да споделувам храна или вода со мртва личност

Ова симболизира дека ќе се разболите сериозно многу брзо или дека самите треба многу искрено да се помирите дека се приближува „крајот на животното патување“ и дека ја очекувате вашата непосредна смрт. Ако седите на маса полна со храна и пијалоци со мртва личност во сонот, и таа јаде и ви нуди многу алчно, но вие не јадете, тој сон е симбол на вашите мудри одлуки што наскоро ќе ги донесете за некои прашања.

Да сонувате за себе или за член на вашето потесно семејство како починат

Вообичаено е да се каже за некој за кого сонувавте како мртов, и кој е жив, дека со својот сон му го „продолживте животот“ и дека ќе му донесете голема среќа и радост, долговечност, богатство и / или добро здравје и одличен успех.

Читај Следно

10,371FansLike
2,319SubscribersSubscribe

Најнови Вести