25.8 C
Skopje
понеделник, мај 20, 2024

ТЕСТ: Колку животни има на илустрацијата?!

Кога првпат ќе ја погледнете оваа илустрација, со сигурност нема да ви биде јасно во што точно треба да гледате. Сè е толку шарено, полно, со многу детали, па очите ви талкаат на сите страни. Можеби мислите дека нема конкретна задача поврзана со оваа скривалка, но – грешите.

Имено, на илустрацијата има дури девет животни, а ваше е да најдете што повеќе. Тестирајте ја својата моќ на перцепција, вид, но и концентрација, бидејќи од тоа зависи и степенот до кој забележувате детали.

Дали сте подготвени да го соборите актуелниот рекорд од 28 секунди?

Добро погледнете ја илустрацијата и обидете се да ги пронајдете сите девет скриени животни.

Ако не успевате, еве го решението:

Читај Следно

10,371FansLike
2,319SubscribersSubscribe

Најнови Вести