Connect with us

Hi, what are you looking for?

Забава

Овие се убедливо најсрамежливите хороскопски знаци

Happy young couple having fun outdoors and smiling.

На некои луѓе протагонизмот им е природен, а на некои не.
Но, овие хороскопски знаци, не само што не сакаат да бидат протагонисти, туку не сакаат да привлечат ни најмало внимание додека се во јавност.

Девица

Почесто ќе ги видите позади сцената, без воопшто да сакаат да бидат промовирани. Тие се луѓе кои се обидуваат да избегнат места каде што има гужва. Тие исто така многу тешко се отвораат пред другите, особено во деликатни ситуации.

Рак

Не само што се срамежливи, туку и срамежливи како резултат на несигурноста. Раковите имаат многу ниска самодоверба и никогаш не се гледаат себеси како „доволно добри“ за да им се допаднат на другите. Тие се многу затворени типови и малку зборуваат.

Риби

Тие имаат тенденција бесконечно да ги мислат работите. Како резултат на тоа, тие никогаш не се сигурни во „конечното мислење“ што ќе го искажат. Од оваа причина, тие избираат да заминат и да се дистанцираат од луѓето. Тие избираат тесен круг на луѓе со кои се чувствуваат пријатно и не прифаќаат никој друг.

најчитани вести

Забава

Жителите на Нови Сад влегоа во 1977 година заедно со најважниот гостин во земјата – Јосип Броз Тито. Беше голема чест за власта во...

Забава

Лепа Брена важи за една до најголемите ѕвезди на нашите простори. Има долгогодишна кариера, па поради тоа не изненадува фактот дека има толку многу...

Забава

Групниот с**с е табу тема, па речиси сите ги кријат своите фантазии, но една 62-годишна професорка на факултет за британски „Гардијан“ ги сподели своите...

Свет

Постојано читаме за спортисти кои заработиле милиони за време на кариерата а потоа, заради коцкарски долгови, погрешен избор на жени, претерано трошење, алкохол и...