Connect with us

Hi, what are you looking for?

Свет

ПАРАНОРМАЛНО: Се почесто се појавуваат мистериозни сенки (видео)

Просечен сведок ќе ви ги опише овие суштества како темна маса на човечка форма што одеднаш се појавува и која може многу брзо да се движи низ просторот, но и низ sидовите.

Иако засега, паранормалните истражувачи не можат прецизно да утврдат дали се работи за демони, духови или луѓе од паралелен универзум, тие сè повеќе се „појавуваат“! Како што ќе видите кога ќе го прочитате текстот на крајот од видеото ..

Иако се споменува во многу култури, дури во почетокот на овој век тие се обидоа да ги дефинираат „луѓето во сенка“ од паранормалните истражувачи Хајди Холис, кои ги опишаа како злонамерни паранормални ентитети.

Меѓу другото, забележала дека тие го отфрлаат името на Исус, што ќе покаже дека тие имаат демонско потекло, но овие тврдење не го потврдиле сите сведоци.

Напротив, некои рекоа дека луѓето од сенките не ги напаѓаат, туку само ги набљудуваа, и од овие приказни тој произлезе преку различни толкувања за тоа што можат да бидат и од каде потекнуваат.

Значи, Стивен Вагнер дозволи можност луѓето во сенка да не бидат духови или демони, туку проекции на луѓе кои доживуваат вонтелесни искуства, можеби патници низ времето, жители на друга димензија, па дури и вонземјани.

Што и да е вистина, просечниот сведок ќе ви ги опише овие суштества како темна маса на човечка форма што одеднаш се појавува и која може многу брзо да се движи низ просторот, но и низ sидовите.

Посетителите, исто така, честопати гледаат луѓе во сенка како носат капи или долги палта, тврдејќи дека е невозможно да се види нивното лице, понекогаш само црвени очи.

Луѓето од сенка никогаш не комуницираат со оние што ги посетуваат и ќе исчезнат во моментот кога ќе сфатат дека биле забележани. Сепак, ова се само типични искуства со нив, бидејќи има и такви кои се колнат дека луѓето од сенките се обидоа да ги задушат.

Бројот на оние кои веруваат дека ги виделе луѓето во сенка е драматично зголемен во последните дваесет години и сега е можно да се најдат интернет-форуми на кои тие често споделуваат искуства.

најчитани вести

Балкан

Предвидувањата одат до 3797 година кога Баба Ванѓа рече дека животот на Земјата ќе исчезне. Баба Ванѓа, бугарски пророк, е позната по своите пророштва....

Македонија

Нов тежок дебакл доживеаја политиките на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Неговата желба да профитира од стравот на граѓаните од корона вирусот и намерата...

Свет

Ново истражување објавено во медицинското списание „The Lancet Psychiatry“ покажува дека КОВИД-19 може да биде поврзан со низа ефекти на ментално здравје кои се...

Свет

Пред малку пасторот Марк Брнс, еден од најблиските соработници на Претседателот Трамп сподели информација која одекна како бомба во светот дека Претседателот ќе го...