Мицкоски отиде во Белград по мислење за актуелните проблеми ?

Христијан Мицкоски минатата недела во тајност заминал од државата и според високи партиски извори отишол на средби во Белград. Од партијата официјално молчат околу еднодневната екскурзија на Мицкоски и нема потврда за причините за одложување на состаноците закажани за средата или четвртокот. Нема никакви информации дали отпатувал сам и која била целта на патувањето, особено … Продолжи со читање Мицкоски отиде во Белград по мислење за актуелните проблеми ?