Дали Мицкоски ќе се откаже од буџетските милиони или плаќањето телохранители е поважно од корона кризата?

Неверојатни 219 милиони денари или 3,6 милиони евра тежи ставката во новиот буџет, предвидена за трансфери до невладини организации каде вообичаено се ставени парите на граѓаните кои партиите меѓусебно ги делат. Корона кризата предизвика и економска криза па голем дел други ставки кои не се однесуваат на здравството се намалени, но не и оваа која … Продолжи со читање Дали Мицкоски ќе се откаже од буџетските милиони или плаќањето телохранители е поважно од корона кризата?