МАТЕМАТИЧКИ ПРЕЦИЗНО: Несигурност во себе + низок рејтинг = параноја + бојкот

Во целата оваа равенка околу одлуката на Христијан Мицкоски да избега од изборно соочување во Штип, непозната останува штетата која што ќе ја претрпи партијата.Нигериецот Симон Поликарп-Џими, кандидат на Интегра, веќе го добива своето време на националните медиуми и ја бара поддршката на вмровските гласачи, но и независните кои се незадоволни од владеењето на СДСМ. … Продолжи со читање МАТЕМАТИЧКИ ПРЕЦИЗНО: Несигурност во себе + низок рејтинг = параноја + бојкот