Лицемерието на Мицкоски во петта брзина! Парите од буџет ги троши за црна кампања ама седиштето под хипотека ќе го дава за КОВИД ЦЕНТАР

Повеќе медиуми пишуваа дека низ Скопје по билборди се тера црна кампања насочена против владата на Зоран Заев. Главната порака на црните билборди е задолжувањето од 2 милијарди евра и прашањето дали некој памети еден видлив проект реализиран од Зоран Заев.Потписник на кампањата нема, но малку е веројатно тоа да е опозициската Левица со оглед … Продолжи со читање Лицемерието на Мицкоски во петта брзина! Парите од буџет ги троши за црна кампања ама седиштето под хипотека ќе го дава за КОВИД ЦЕНТАР