„За пусти пари“ и кворум се прави и “криминални” буџети се носат

Ден после носењето на буџетот, на 4 Ноември во утринската програма на ТВ Алфа, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и пртеник Александар Николовски обвини дека со ребалансот се отвара огромен потенцијал за криминал. Според него само 8,4% од буџетот се предвиделе за антикризни мерки, а другите пари не се знаело каде одат.Еден час подоцна, неговата колешка Жаклина … Продолжи со читање „За пусти пари“ и кворум се прави и “криминални” буџети се носат