Connect with us

Hi, what are you looking for?

Забава

ЧАСОТ НА РАЃАЊЕ ОДРЕДУВА КАКВИ ЌЕ БИДЕТЕ: Шармантни, филозофи, намќори или лидери

Не е важно дали сте родени рано наутро, попладне или доцна во ноќта. Подобро ќе разбереме некои од нашите постапки, ставови и расположенија ако ја знаеме нумеричката вибрација на часот на нашето раѓање.

Секој час од денот има одредена астролошка фреквенција, што влијае на осцилациите на нашиот биоенергетски полнеж.

Од 24:00 до 02:00 часот се раѓаат најљубопитните и најинтересните луѓе.

Од 02:00 до 04:00 часот се раѓаат многу вредни луѓе, цврсто ориентирани кон материјална корист.

Од 04:00 до 06:00 часот се раѓаат храбри луѓе, кои можат да ги минат сите препреки. Тие обично имаат способност да водат.

Од 06:00 до 08:00 часот се раѓаат мистици и луѓе со добра духовна организација, тие поседуваат посебна способност за емпатија.

Од 08:00 до 10:00 часот се раѓаат хуманисти и многу шармантни луѓе.

Од 10:00 до 12:00 часот се раѓаат активни луѓе, кои сакаат да го променат светот и да го подобрат. Амбицијата не им е туѓа.

Од 12:00 до 14:00 часот се раѓаат невообичаени луѓе, сакаат ризик и авантура, имаат живописна имагинација.

Од 14:00 до 16:00 часот се раѓаат силни луѓе, способни да ги надминат сите тешкотии, незаменливи во нестабилни ситуации или времиња.

Од 16:00 до 18:00 часот се раѓаат мирни луѓе кои имаат можност да ја видат ситуацијата како целина, тие се многу добродушни.

Од 18:00 до 20:00 часот се раѓаат луѓе со силна волја, способни за подвиг.

Од 20:00 до 22:00 часот, се раѓаат „ѕвездени“ луѓе, скромна улога во животот не им одговара.

Од 22:00 до 24:00 часот се раѓаат филозофи со хармоничен внатрешен мир, иако понекогаш луѓето не ги разбираат.

најчитани вести

Македонија

Христијан Мицкоски со особено внимание гледа на предвремените градоначалнички избори во Штип како последена сламка за спас. Во изминатите денови Мицкоски организираше неколку протести...

Забава

Секси адвокатката, Редона Кочи ги полуди нејзините следбеници со жешки фотографии на социјалните мрежи. Таа позираше скрос гола друга девојка покриени со ливчиња од...

Македонија

Игор Дурловски, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ и носител во изборната единица 5 на “Коалицијата за Обнова на Македонија “ доцна синоќа преку Фејсбук објави дека...

Македонија

Носителот во петтата изборна единица на ВМРО-ДПМНЕ и пратеник Игор Дурловски поднесе оставка од пратеничката позиција. Оставката ја објави на својот профил на Фејсбук....