Бараше најстроги казни за 27ми април, сега стана главен адут на Мицкоски

Денес на прес конференција Христијан Мицкоски соопшти дека Воислав Зафировски од политичката партија Интегра преминува во Вмро Дпмне, за почеток како член, но не се исклучува можноста да биде назначен на некоја од раководните функции во Вмро Дпмне. Восилав Зафировски во јавноста е познат од 2013 година кога по голем скандал беше разрешен од собраниската … Продолжи со читање Бараше најстроги казни за 27ми април, сега стана главен адут на Мицкоски