Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Џеј"

Балкан

Легендарниот пејач Џеј Рамадановски почина. Пејачот почина на 56-годишна возраст, како што известуваат лекарите му прекинала работата на срцето. Џеј бил реанимиран околу 14:30,...