Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Јана Малачова"

Свет

Министерката за труд и социјала во Чешка, за време на интервју мислеше дека веќе камерите и микрофоните се исклучени, па си зеде слобода да го критикува чешкиот премиер,...